U wilt gevonden worden op het internet

Zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimalisation (SEO) is een veelgehoorde term tegenwoordig. Een goede notering in de zoekmachines is belangrijk. U wilt gevonden worden.

Gevonden worden op trefwoorden is essentieel om nieuwe bezoekers naar uw site te trekken. Een hogere positie op uw zoektermen betekent meer bezoekers wat meer potentiƫle klanten betekent. Your Mark optimaliseert uw website voor termen en woorden die samenhangen met uw producent en diensten.

Goed gevonden worden, is niet slechts een kwestie van uw website vol stoppen met zoektermen. Een gebalanceerde mix van goede code en techniek, structuur van uw website, relevante teksten en zoektermen en links zijn de ingrediƫnten voor succes in zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie voor WordPress

Zoekmachine optimalisatie is een tijdrovend en arbeidsintensief proces. Gelukkig zijn er voor WordPress verschillende plugins beschikbaar die uitermate geschikt zijn om u hierbij te helpen. Zo kunnen wij, in samenspraak met u, uw site optimaliseren, passend bij uw wensen en budget.